2011 de Bu Diziler Konuşalacak

Muhteşem Yüzyıl 5 Ocak'ta başlıyor
Kanuni Sultan Süleyman dönemini konu alan Muhteşem Yüzyıl, 3.5 milyon TL ile en büyük bütçeli yerli dizi. Senaryo Meral Okay'a ait. Yönetmen koltuğunda ise Yağmur ve Durul Taylan oturuyor. Show TV'de ekrana gelecek dizinin kadrosu iddialı: Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Nur Aysan, Selma Ergeç, Okan Yalabık... Kanuni'nin büyük aşkla bağlı olduğu Hürrem'i ise Türk asıllı Alman oyuncu Meryem Uzerli canlandırıyor. Çekimler Topkapı Sarayı ve birçok tarihi mekânda yapılıyor. Ayrıca 2100 metrekarelik dev bir plato kuruldu.

Şüphe'li bir yıl olacak
Kanal D'nin Yaprak Dökümü'nün yerine koyduğu Şüphe'nin ilk bölümü 5 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek. Yönetmen Abdullah Oğuz, senarist Zülküf Yücel. Pırıltılı hayatların ardında karanlık ve aile içi gizli hesaplaşmalar bu dizide. Başrollerde Selin Demiratar İsmail Hacıoğlu, Serkan "Güngör Bayrak, Altunorak, Güng Burhan Öçal gibi isimler var.

Adını Feriha Koydum
Show TV'de çok yakında başlayacak Adını Feriha Koydum MED Yapım imzalı. Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş başrollerde. Dizi, Etiler'de yaşayan ve üniversiteyi burslu olarak kazanan kapıcı kızı Feriha'nın ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Gamze Özçelik'li Canan
Peyami Safa'nın serinden uyarlanan Canan, Fox TV'nin iddialı yapımlarından. Başrolde Gamze Özçelik var ama kadrodaki diğer isimler henüz kesinleşmedi. Canan, küçük bir çocukken evlatlık olarak alınır. Aile, Canan'a çok iyi bakar. Ama hayatının belki de en mutlu gecesinde, bir saldırının kurbanı olur. Evden atılır. Yıllar sonra, kaybettiklerini geri almak için çıkıp gelir.

No comments:

Post a Comment

Followers

Pageviews