Sizlerden Gelen 11. Bölüm YorumLarı

Yorum1
Demek Gunce oraya gidince herseye ragmen gercekleri anlatmas aferin gunce bir de soyle imali bir sekilde baktiysan emire sana yaziklar olsun der gibi o zaman bu sahne tam olur. Gunce gittikten sonra emir yaptigi hatanin ne kadar BUYUK ve Yanlis oldugunu anlar ve vicdan azabi ceker. Hande emirde kaldigi geceyi oyuna cevirir diyor bu demek oluyor ki beraber olmadilar okudun mu reyhanncigim ve gercekler onu da sarsar acaba bu oyun handenin emirin gomlegini giyip kapiyi gunceye acmasi ve guncenin orda gercekleri anlatmasi ve tabi bu handeyi de sarsar. Dedigim gibi cansu face ekledi korayi ve konusmaya basliyor lar buradan cok sey ogrene bilir cansu. feriha icin cansu daha da tehlikeli olacaktir .Mehmet kotu yoldan donuyor babyla kismen arayi duzeltiyor feriha ve mehmet birbilerinin acigini bildikleri icin bu acik iksinin de yasam tarzlarina aykiri oldugundan birbilerine her sekilde ima yaparlar herhalde. Kavga ya donusur Zehra yine arada kaldi onve baba ogul yatistir simde iki kardes le ugras allah kolaylik versin ne diyelim. ( Yazar:Yusra )

Yorum2
Bence buyuk firtina dedikleri bir kac olayin ayni anda olmasidir... Feri'nin Emir ile Hande arasinda gecenleri ogrenmesi, Cansu ve Zehra'nin tartismasi, Zehra'nin Cansu'larda calismayi birakmasi... bir de Feri'nin otelde calistiginin ogrenilmesi (Mehmet'e Feri demisti ya, seni otelde kadinlarla gordum diye... eee artik Mehmet de orda calistigini ogrenecektir, ya da Cansu'nun babasi da Zehra'ya sinirden soyleyebilir)... ayrica Mehmet'in Koray'i bulup konusmasi ya da babasina Feri'nin dergi meselesini anlatmasi.... butun bunlar olabilir. Ama Emir ve Feri'nin en beklenmedik yerde karsi karsiya gelmeleri biraz enteresan.... Aklima gelen cok kotu bir sey var... Zehra Cansu'larda isi birakiyor ya... istermisiniz Hande'in evinde daha cok calismaya baslasin, ve Feri de ona yardim etmek icin oraya gitsin, ve orda Feri, Hande, ve Emir karsi karsiya gelsin?! Iste o cok kotu olur. (Yazar : ZeytinGözlüm )

Yorum3
ve yine Hande nin oyunu, yani baska bisey düsünmek bile bunalima soktu beni. emirin gercekleri ögrenip ask acisi cekmesi iyi oldu bir yandan artik ferihayi kazanmak icin daha fazla caba sarf eder. koray ve cansu konusmaya baslicakmis, iste bu iyi olmadi, ferihanin foyasi kisa zamanda meydana cikar artik. aslinda ciksin yalani ortayada ne olacaksa olsun diyesim geliyor bazen, ha handenin oyunlari ha gercekler ortaya cikmis nasilsa öylede böylede kalbtan gitme riskimiz var :))) zaten özete bakilirsa büyük firtinalar kopacakmis. simdi daha heyecanlandim, acaba neler olacak. cansu karistiracak gibime geliyor (Yazar : Reyhann )

No comments:

Post a Comment

Followers

Pageviews